Blog

Öğrenci evi nakliyesi

Eskişehir ülkemizin en yoğun öğrenci nüfusuna sahip illerinden biridir. Her yıl okulları için gelen öğrencilerle sayı artarken öğrenciler arasında yıl içerisinde taşınma, ev arama, ev değiştirme süreçleri de hız kesmeden devam eder.


Yurtta, apartta kalan öğrenciler bile bir sene sonunda taşınacakları zaman tek başına taşımayacağı yükse eşyaya sahip olabilirler. Öğrenci evinde kalanlar ise taşınma günü geldiğinde mutlaka bir araç desteğine ihtiyaç duyarlar.

Öğrenci evi nakliyesi söz konusu olduğunda en önemli kriterlerden biri de şüphesiz taşınmanın maliyetidir. Her öğrenci eşyalarını hem güvenli hem de ucuza taşıyacak bir nakliyatçı arayışına girer. Eskişehir uygun nakliye firmaları arasında seçim yaparken de hem ucuzluğu hem de güvenilirliği dikkate alınır.

Öğrenci evi taşımasında eşyaların miktarına uygun araçla taşımak gerekir. Genellikle 1+1 veya 2+1 olarak tercih edilen ve içerisinde çok eşya olmayan öğrenci evlerinde bu eşyaların yolda büyük ve boş aracın içinde sağa sola çarpması çok olasıdır. Küçük ve yeterli kapasitede kapalı kasa bir araç ile taşındığında eşyalar zarar gelmeden taşınır.

Ayrıca eşya sayısı ne kadar az olursa olsun mutlaka ambalajlı olarak nakledilmesi gerekir. Bu sebeple ekonomik nakliyat fiyatlarıyla cazip gelen firmanın ambalajlama yapıp yapmadığını da öğrenmeniz sizin faydanıza olacaktır.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım